Přejít na web PREVENT

Informační servis nejen pro personalisty.

Témata:

Typ příspěvku:

Otázky a odpovědi z praxe Informace o zpracování osobních údajů
E-learning, Novinky z PREVENTU

Vychytávky EDUNIO: 1. Vytvářejte si vlastní obsah e-learningu (ekurzy, testy)

20.11.18

Není to dávno, co jsme úspěšně vypustili do světa nový řídící vzdělávací systém (LMS) pro střední a velké firmy EDUNIO. Jeho vývoj vychází především z mnohaleté zpětné vazby a zkušeností s poskytováním e-learningu prostřednictvím jednoduššího řešení INSTRUCTOR, využívaného více než 4.000 zákaznickými organizacemi především za účelem provádění mandatorních školení (školení BOZP a PO, Školení řidičů, První pomoc apod.).

EDUNIO zvládá nejen základní úkoly LMS jako je komplexní řízení online vzdělávání od sledování termínů, přes notifikace uživatelům, po ověřování znalostí a reporty o vzdělávání, ale nabízí celou řadu dalších vychytávek, které bychom vám rádi představili v sérii krátkých článků.

V prvním dílu se podíváme několik nástrojů, díky kterým si může v EDUNIO každý jednoduše připravit vlastní obsah firemního online vzdělávání a informování.

Course Builder

Díky intuitivnímu integrovanému course builderu můžete vyrábět vlastní online kurzy přímo v EDUNIO. Kromě textu lze libovolně vkládat i multimediální obsah (video, audio, obrázky), dokumenty, odkazy apod.

Ukázka Course Builderu EDUNIO

PPT Learning

Ještě jednodušší možnost, jak si připravovat vlastní kurzy, nabízí rozšiřující modul EDUNIO PPT Learning. Díky němu vyrobíte e-learninogvý kurz z jakékoliv prezentace z Power Pointu nebo Keynote doslova jedním kliknutím. Na obsahu online vzdělávání se tak může podílet každý, kdo zvládá připravovat prezentace ve zmíněných nástrojích. Jen je potřeba si uvědomit, že je přeci jenom rozdíl mezi prezentací, kterou chcete doprovázet přednášku lektorem a prezentací pro účely online seznámení s požadovaným obsahem.

Test Builder

Chcete prověřit znalosti zaměstnanců? Žádný problém. Test builder v EDUNIO vám umožní připravovat vlastní testy, které můžete přidávat ke kurzům nebo přidělovat zaměstnancům i samostatně bez kurzů.

Ukázka Test Builderu EDUNIO

Nastavitelné reporty vám pak nabídnou informace, které požadujete - úroveň znalostí jednotlivých uživatelů, souhrny, nebo třeba vyhodnocení jednotlivých otázek.

Ukázka reportu s vyhodnocením otázek v EDUNIO

Sdílet článek