Přejít na web PREVENT

Informační servis nejen pro personalisty.

Témata:

Typ příspěvku:

Otázky a odpovědi z praxe Informace o zpracování osobních údajů
Pracovnělékařské služby, Novinky z PREVENTU

Nové pracovnělékařské ordinace PREVENT v Karlíně

20.06.18

V červnu jsme pro vás otevřeli naprosto výjimečné ordinace pracovnělékařské péče v neustále vzkvétajícím pražském Karlíně na Křížíkově ulici č. 10b, hned v sousedství karlínského divadla.

 

Proč výjimečné?

Skvělá dopravní dostupnost a jednoduchá orientace

Metrem k nám pohodlně dojedete odkudkoliv z trasy C nebo B, pěšky Vám to od metra bude trvat maximálně 2 minuty (130 m). Určitě nás nebudete hledat, budova s ordinacemi je přímo “nalepena” na známé Hudební divadlo Karlín.

Unikátní prostředí

Chceme, abyste se u nás cítili příjemně, i proto jsme pro ordinace zvolili nádherné prostory v budově zcela nového, architektonicky oceňovaného administrativního centra K71. Máme pro vás připraveno celé jedno patro s designově vyvedeným interiérem.

Bez nemocí a čekání

V duchu celého konceptu pracovnělékařských služeb PREVENT jsou i prostory nových ordinací PREVENT zaměřeny výhradně na pracovnělékařské prohlídky. Nepotkáte v nich tedy akutně nemocné pacienty a “odbavíme” vás vždy přesně na čas.

Přidaná hodnota

Pracovnělékařské prohlídky zaměstnanců mají právními předpisy přesně vymezený obsah i přípustné posudkové závěry. Jsme si však vědomi skutečnosti, že nemalý počet lidí nedochází na pravidelné preventivní lékařské prohlídky v rámci běžné zdravotní péče ke svému lékaři. Proto práce našich lékařů nekončí strohým konstatováním posudkového závěru o zdravotní způsobilosti k práci, ale věnujeme se pečlivě i zdravotním doporučením na základě výsledků provedeného vyšetření.  

Lhůtník a snadná organizace

Pro evidenci, hlídání termínů a kompletní organizaci pracovnělékařských prohlídek dostanete k dispozici naši vlastní online aplikaci MedBook.

Pracovnělékařské prohlídky doplňujeme i kompletním odborným zázemím pro výkon smluvního poradenství a dohledu v rámci pracovnělékařských služeb.

Pokud chcete více informací, napište nám.

Sdílet článek